Poziv na predavanje na temu “Odnosi s javnošću u politici”

Najave 25. ožujka 2013

Predavanje na temu “Odnosi s javnošću u politici” će se održati 26.03.2013. s početkom u 19.00 sati u prostorijama 5. MO Varaždin, Šterova bb

Zanimljivo, dinamično, živopisno predavanje s malo teorije i s mnoštvo primjera iz hrvatskog političkog života koji će pokazati kako graditi imidž i zašto odnosi s javnošću često donose pobjedu ili poraz na izborima.

U suvremenim političkim tijekovima odnosi s javnošću, tzv. PR, su sve dominatniji i značajniji segment cjelokupnih aktivnosti stranaka, kao i pojedinaca političara. Praktično se na dnevnoj bazi događa da stranke ili političari gube ili dobivaju zbog vještog ili nevještog komuniciranja s cjelokupnom javnošću ili pak ciljnim dijelom javnosti.
Od političara i politike javnost traži dostupnost, promptnost i iskrenost u komunikaciji, a kroz primjere iz hrvatske politike pokazat ćemo primjere, pozitivne i negativne. U živoj raspravi kroz predavanje govorit ćemo i o pojmovima političkog marketinga, imidža, kao i važnosti medija za odnose s javnošću političkih stranaka ili osobnog imidža političara.
Pokazat ćemo kako jedan političar pred kamerama mobilizira svoje članove ili kako opasno može biti po imidž političara kada ne shvati da su kamere uključene.

U ovoj nadasve zanimljivoj temi govoriti će mr. sc. ALEN KIŠIĆ, član predsjedništva SDP-a Varaždinske županije i kandidat SDP-a za zamjenika župana.
Alen Kišić je predavač odnosa s javnošću na Veleučilištu Vern i Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR).