Varaždinski forumaši sudjelovali na radionici “Simulacija sjednice Gradskog vijeća”

Aktualno 25. veljače 2017

U subotu 25. veljače 2017. godine, u prostorijama SDP-a u Varaždinu, organizirana je radionica “Simulacija sjednice Gradskog vijeća”  za zainteresirane članice i članove Foruma mladih s prostora Varaždinske županije. Radionici su se pridružili i brojni članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin.
Radionice je vodila članica Glavnog odbora Foruma mladih SDP-a Tea Sekelj, a prisutne forumašice i forumaši upoznali su se sa načinom funkcioniranja jedinica lokalne samouprave.
“Zadatak Foruma mladih nije samo okupljanje mladih članova našeg društva, već i njihova edukacija. S obzirom da su pred nama još jedni lokalni izbori, smatramo važnim upoznati naše članove s načinom funkcioniranja jedinica lokalne samouprave, kako bi sutra i oni mogli predlagati promjene i sudjelovati u političkom životu svoje zajednice.” – poručio je tom prilikom predsjednik Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski.