Održani izvanredni izboru u mjesnom ogranku Kučani – Zbelava

Aktualno 6. studenoga 2016

Članovi mjesnog ogranka Kučani – Zbelava Gradske organizacije SDP-a Varaždin ovog su petka 4. studenog održali izvanredne izbore i odabrali novo vodstvo svojeg ogranka.

Izbori mjesnog ogranka održani su u prostorijama Vatrogasnog doma u Kučanu Gornjem, a za novog predsjednika jednoglasno je izabran Darko Labaš, dok su, također jednoglasno, za potpredsjednika i tajnicu ogranka izabrani Dražen Nađ i Tamara Šabić.

Na konvenciji su osim članova mjesnog ogranka Kučani – Zbelava prisustvovali i predsjednik Gradske organizacije SDP-a i zamjenik župana Alen Kišić i član gradskog odbora i županijski vijećnik Luka Zrinski.

“Nakon održanih izbora za vodstvo mjesnog ogranka SDP-a Kučani – Zbelava, Gradska organizacija SDP-a ponono je “aktivirala” sve svoje mjesne ogranke i odabrala njihovo novo rukovodstvo. Novoizabranom predsjedniku želimo puno sreće i uspjeha u radu kako bi ovaj mjesni ogranak ponovno podigao na noge, ojačao ga, uredio odnose među članstvom i pripremio ih za predstojeće lokalne izbore.” – rekao je tom prilikom predsjednik Kišić.