Održani izvanredni izbori u 2. i 3. mjesnom ogranku SDP-a Varaždin

Aktualno 28. listopada 2016

Članovi 2. i 3. mjesnog ogranka Gradske organizacije SDP-a Varaždin ovog su petka 28. listopada, održali izvanredne izbore i odabrali novo vodstvo svojih ogranaka.

Izbori 2. mjesnog ogranka održani su u prostorijama 2. mjesnog odbora u Kolodvorskoj ulici, a za novu predsjednicu jednoglasno je izabrana Ruti-Hedviga Karlović, dok su, također jednoglasno, za potpredsjednika i tajnicu ogranka izabrani Boris Arsenić i Mirjana Juras.

Nešto kasnije, na izborima 3. mjesnog ogranka, koji su održani u prostorijama 3. mjesnog odbora u Zagrebačkoj ulici, za predsjednika je većinom glasova izabran Nikola Brežni, dok će funkcije potpredsjednika i tajnice obnašati Slavko Herceg i Maja Turanjanin.

“Ovim izborima ponovno smo odabrali vodstvo svih gradskih ogranaka SDP-a u Varaždinu, a kroz par dana održat ćemo izbore i u mjesnom ogranku Kučani-Zbelava. Pred novoizabranim vodstvima stoji zadatak jačanja i okupljanja naših mjesnih ogranaka i priprema članova za predstojeće lokalne izbore, na kojima će SDP, nakon više od 12 godina, ponovno imati svog kandidata za gradonačelnika Varaždina.” – rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić.

Osim predsjednika Kišića, na izborima su prisustvovali i potpredsjednica Gradske organizacije Gordana Marsenić, tajnik Vitomir Stanek i član gradskog odbora Luka Zrinski, koji su istovremeno obnašali dužnosti članova Izbornog povjerenstva zaduženog za provedbu samih izbora.