Održana tribina o poljoprivredi u Gojancu

Aktualno 24. studenoga 2016

Nakon uspješno održane tribine, koja se prije nekoliko tjedana održala u Kučanu Gornjem, u suradnji Gradske organizacije SDP-a Varaždin i mjesnog ogranka SDP Gojanec, ponovno je organizirana tribina o poljoprivredi. 

U Vatrogasnom domu u Gojancu i ovoga puta mogle su se čuti informacije o povrćarstvu, zaštiti povrća, upotrebi pesticida i sličnim temama koje omogućuju učinkovitiju i kvalitetniju proizvodnju povrća.

Predavanje i savjete okupljenima ponovno su dale i agronominje Dijana Vidović i Simona Murković, koje već više godina rade upravo na promicanju i kvaliteti proizvodnje povrća, a svoje znanje s poljoprivrednicima i ovog puta podijelile su besplatno. Okupljenim građanima na tribini su se priključili i članovi rukovodstva varaždinskog SDP-a, na čelu sa zamjenikom župana i predsjednikom Gradske organizacije Alenom Kišićem, koji je ukratko pozdravio sve nazočne na početku tribine.

Veseli odaziv građana

“Veliki odaziv građana na ovu tribinu ponovno me veseli, jer vidljivo je da su ovakve teme i više nego zanimljive našim sugrađanima u varaždinskim prigradskim naseljima, koji su dosta okrenuti poljoprivredi. I to je ono što je posebno lijepo u našem gradu, naše različitosti i teme koje nas zanimaju, a na kraju dana svi smo mi Varaždinci i stalo nam je da svaki milimetar našeg grada bude uređen i ugodan za život.” – rekao je tom prilikom Alen Kišić.

Aktivnosti varaždinskih SDP-ovaca ovdje ne staju. Ponovni razlog za druženje biti će ove subote na varaždinskom placu, gdje će se u organizaciji SDP-ovih Foruma mladih i Foruma žena organizirati humanitarna akcija prikupljanja donacija za obitelji nastradale u nedavnoj eksploziji u Varaždinskim Toplicama. Za tu priliku, vrijedne su forumašice pripremile i lijepe božićne aranžmane.