Forumaši predali donacije Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina

Aktualno 8. srpnja 2017
Prije nekoliko mjeseci, članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin, na inicijativu predsjednika varaždinskog SDP-a Alena Kišića, priključili su se kampanji Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina “Noge za mnoge” te na taj način odlučili pomoći u prikupljanju donacija za kupnju kombija za korisnike Društva.

Prikupljeno 1.500 kuna donacije

U sklopu kampanje, varaždinski su forumaši svojim akcijama uspjeli prikupiti 1.500 kuna donacija, koje su ove subote predali predsjedniku Društva Ivanu Vujecu. Donacije su u ime Foruma mladih SDP-a predali predsjednici GO FM SDP Varaždin Lovro Lukavečki i ŽO FM SDP Varaždinske županije Luka Zrinski. Osim predaje donacija, ovaj susret iskorišten je za razgovor o daljnjoj suradnji među organizacijama, a mladi su SDP-ovci imali priliku bolje se upoznati sa potrebama i problemima s kojima se Društvo distrofičara svakodnevno susreće u svom dugogodišnjem radu.

Nismo htjeli humanitarne aktivnosti koristiti u predizborne svrhe

“Iako smo ove donacije prikupili prije nekoliko mjeseci, odluka forumaša je bila da se naše humanitarne aktivnosti ne koriste za vrijeme kampanje za lokalne izbore. Iz tog razloga predaja donacija malo se “odužila”, no najvažnije da je Društvo danas jedan korak bliže kupnji novog kombija. Još jednom se zahvaljujemo g. Vujecu na pozivu za sudjelovanjem u ovoj kampanji, a još više svim ljudima dobre volje koji su nam pomogli u prikupljanju ovih donacija.” – rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin, Lovro Lukavečki.