Varaždinski SDP-ovci s građanima 3. mjesnog odbora

Aktualno 15. listopada 2016

U želji da što više osluškuju probleme grada i građana članovi 3. Mjesnog ogranka SDP-a Varaždin i gradskog Foruma mladih organizirali su druženje s građanima u Zagrebačkoj ulici. Naime, jedna od intencija vodstva Gradske organizacije je da se što više razgovara s građankama i građanima te tako ono što građane najviše muči se pretoči u konkretna rješenja koja će SDP ponuditi građanima na sljedećim lokalnim izborima. Velik broj građana koji su i danas prilazili štandu, upozoravali na probleme i iznosili prijedloge vodećim ljudima stranke, ukazuju da je ovo jedan od dobrih načina komunikacije s građanima.

Druženju s građanima priključio se i predsjednik Gradske organizacije Alen Kišić, koji i sam živi u Krležinoj ulici na području 3. Mjesnog odbora.

“Drago mi je da smo danas ovdje jer se radi o Mjesnom odboru koji je blizu centra samog centra grada, a opet ima dosta problema koji se presporo rješavaju. Dosta nam se građana žalilo na neka prometna rješenja oko parkirališta i samih prometnica. Isto tako, ponovno su nam prilazili i građani ukazujući na već dosta godina neriješen problem tzv. VTC-a, Stanoingove zgrade koja nije dovršena a okoliš oko nje izgleda zastrašujuće. Iako je riječ o privatnom vlasniku čega su i građani svjesni, ipak ostaje dojam da se može nešto više napraviti jer okoliš oko zgrade je doista opasan za djecu i prolaznike. U svakom slučaju za nas vrlo korisno iskustvo komunikacije s građanima, i nakon Kučana, 1. MO, danas 3. MO, nastavljamo s ovim akcijama jer cilj SDP-a je da bude u službi građana i rješavanja njihovih problema” – istaknuo je predsjednik GO SDP-a i zamjenik župana Alen Kišić.

Uz Kišića, druženju su prisustvovali i članovi predsjedništva Gradske organizacije Zoran Svetec i Miroslav Marković, tajnik Vitomir Stanek, predsjednik županijskog Foruma mladih i županijski vijećnik Luka Zrinski te kao suorganizatori brojni članovi 3. MO te varaždinskog Foruma mladih na čelu s predsjednikom Lovrom Lukavečkim.