U Gornjem Kućanu postavljena nova igrala i održano druženje za najmlađe

Aktualno 23. prosinca 2016

Iako je zimsko razdoblje, Vijece Mjesnog odbora Gornji Kućan na čelu sa predsjednicom Tamarom Šabić (SDP) predano radi. Rezultat rada jest došao kao predbožićni poklon najmlađim mještanima spomenutog naselja u obliku postavljena 3 nova igrala na dječjem igralištu.

“Iako nedostaje snijega, vjerujemo da neće nedostajati dječjeg veselja kada maleni dođu na igralište. Ulaganja u djecu su neophodna te vjerujem da ćemo upotpuniti prazne površine igrališta, koliko sadržajem za igru, toliko i edukativnim sadržajem koji bi najmlađima dao poticaj za daljnje istraživanje i edukaciju.” – rekla je predsjednica MO Tamara Šabić.

Organizirano predbožićno druženje za najmlađe

VMO je organiziralo u prostorima i predbožićno druženje najmlađih stanovnika naselja. Osim Djeda Mraza koji je podijelio slatkiše, djeca su sudjelovala u radionici “Izrada božićnih čestitki”  koju je vodila Andreja Blazinarić i bila su savršena publika  predstavi i muzičkom djelu u izvedbi dramske sekcije VII. Osnovne škole, Udruge Hajdina i Hajdina benda.

“Zahvaljujemo svim sudionicima na prekrasnom božićnom ozračju, kao i OPG Pocedulić iz Gornjeg Kućana na donaciji bojanki za naše najmlađe mještane.” – rekla je Tamara Šabić napomenuvši da je na druženju po prvi put stavljen u rad projektor kojeg je Vijeće nedavno pribavilo za razne vrste događaja i druženja građana i druge potrebe VMO.