SDP-ovci diljem Varaždina prikupljali potpise podrške

Aktualno 23. travnja 2017

Kao što je već poznato, 20. travnja službeno je započeo rok za prikupljanje potpisa podrške kandidaturi kandidatima za (grado)načelnike i župane na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 21. svibnja.

Tako su u subotu 22. travnja varaždinske SDP-ovke i SDP-ovci, zajedno sa svojim koalicijskim partnerima, krenuli s prikupljanjem potpisa podrške kandidaturi Alena Kišića za gradonačelnika Varaždina te Predraga Štromara za župana Varaždinske županije.

Potpisi podrške prikupljani diljem Varaždina

Potpisi podrške prikupljali su se na Franjevačkom trgu u centru grada, ispred Konzuma u Zagrebačkoj ulici, na POS naselju u Jalkovečkoj ulici, ispred Konzuma na Banfici te ispred Kauflanda. Članovima na Franjevačkom trgu pridružio se i kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić.

“Moj je zadatak biti među našim sugrađanima. Kao što i naš slogan kaže, zajedno možemo! Zajedno u suradnji sa svim Varaždinkama i Varaždincima vodit ćemo grad u jednom boljem smjeru. Uređeniji i jeftiniji vrtići, daljnja ulaganja u obrazovanje, poticanje malog i srednje poduzetništva, privlačenje novih investitora u naše poslovne zone, pomoć našim umirovljenicima i mnogi drugi projekti omogućit će Varaždinu da ponovno postane pravi lider hrvatskog Sjevera. Drago mi je što građani u velikoj mjeri prepoznaju naš program i to se vidi u broju potpisa koje smo dosad prikupili.” – rekao je tom prilikom Alen Kišić.