Održana Izborna konvencija Gradske organizacije Foruma seniora SDP-a Varaždin

Aktualno 21. studenoga 2016

Ovog je ponedjeljka 21.studenog 2016. godine, u prostorijama SDP-a u Varaždinu održana Izborna konvencija Gradske organizacije Foruma seniora  SDP-a Varaždin.
Članice i članovi Foruma seniora, nakon provedenog izbornog postupka, imali su mogućnost izabrati novog predsjednika, 2 potpredsjednika, 9 članova gradskog odbora i tajnika, koji će Forum voditi slijedeće 4 godine. Za novu predsjednicu izabrana je Nada Zadravec, za potpredsjednike izabrani su Slavko Herceg i Biserka Ivek, za članove gradskog odbora izabrani su Rosana Bomeštar, Ljuben Dimovski, Đurđica Ilić, Marija Kraš, Rajka Mikulić, Štefanija Novak, Jadranka Rački, Franjo i Milan Turkalj, dok će funkciju tajnika u slijedećem razdoblju obnašati Stevan Tramburovski.

OSNIVANJEM FORUMA SDP SE ŽELI DODATNO PRIBLIŽITI GRAĐANIMA

Konvenciji su osim članica i članova Foruma seniora prisustvovali i predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina Josip Hehet, koji trenutno obaša i dužnost predsjednika Foruma seniora SDP-a Varaždinske županije i potpredsjednika Foruma seniora SDP-a Hrvatske, županijski vijećnik i predsjednik Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski i zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić, koji je tom prilikom pohvalio inicijativu seniora za održavanjem još jedne izborne konvencije te im se zahvalio na njihovom dugogodišnjem radu za SDP i svim uspjesima koje su polučili dosad.
“Osnivanjem Foruma, kao interesnih oblika okupljanja članica i članova unutar SDP-a, naša Gradska organizacija pokazuje koliko joj je stalo do svih naših “ugroženih” grupacija građana, a to su upravo mladi, umirovljenici i žene. Nakon ove konvencije, našoj organizaciji predstoji još samo ponovno osnivanje Gradske organizacije socijaldemokratskog Foruma žena, čime ćemo završiti još jedan dio priprema za predstojeće lokalne izbore. Vjerujem da će svi Forumi svojim radom i prijedlozima donijeti snagu SDP-u u Varaždinu da prvi puta od hrvatske samostalnosti gradonačelnik Varaždina bude izabran upravo iz naše stranke.” – rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije SDP-a Alen Kišić, istaknuvši da će SDP u svom izbornom programu jedan poseban segment posvetiti brizi i programima o umirovljenicima.