Koalicija SDP-HNS-HSS-HSU predala listu za Gradsko vijeće

Aktualno 3. svibnja 2017

Kandidacijsku listu za Gradsko vijeće grada Varaždina, danas, 3. svibnja, u 14 sati u Gradskoj vijećnici predali su predstavnici koalicije SDP-HNS-HSS-HSU. Nositelj liste, ujedno i kandidat za gradonačelnika, Alen Kišić, listu je predao s predstavnicima koalicijskih partnera: Jelenom Zrinski Berger ispred HNS-a, Zvonimirom Sabatijem ispred HSS-a te Karmen Gumbas ispred HSU-a.
Tom prilikom naglasili su kako je ovo sasvim sigurno pobjednička lista jer su na njoj ljudi koji svojim znanjem, iskustvom i novim idejama, mogu doprinijeti boljitku svog grada Varaždina.
Najavljeno je da će koalicija SDP-HNS-HSS-HSU-Hrvatski laburisti predati potpise podrške kandidaturi za gradonačelnika Alena Kišića, te kandidate za njegove zamjenike, Vesnu Dušak i Nikolu Plaveca, u četvrtak, 4. svibnja, u 8 sati, u Gradskoj vijećnici. Potpise će predati Alen Kišić, kandidat za gradonačelnika Varaždina i predsjednik GO SDP-a Varaždin, u pratnji svojih zamjenika Vesne Dušak i Nikole Plaveca, te predsjednice GO HNS-a Varaždin, Jelene Zrinski Berger, predsjednika ŽO HSS-a Zvonimira Sabatija, predstavnice GO HSU-a Karmen Gumbas te predsjednice GO HL-a Jadranke Lukavečki.

Objavljeno, 03.05.2017.,  Aktualno.hr.