Kandidati koalicije obišli sve varaždinske mjesne odbore

Aktualno 22. travnja 2017

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Alen Kišić u svoj priopćenju ističe kako je zajedno sa svojim zamjenicima Vesnom Dušak i Nikolom Plavecom obišao sve varaždinske kvartove i sva naselja.

Organizirane su tematske tribine, a Kišićev je cilj bio razgovarati s ljudima i upoznati se s njihovim problemima, ali i čuti njihova mišljenja i prijedloge. Odaziv na tribine Kišić ocjenjuje više nego dobrim.

Čuli smo puno dobrih prijedloga, a ono što je najbitnije, iz prve ruke smo saznali kako građani razmišljaju i koji su njihovi svakodnevni problemi. Građani najbolje znaju koji projekti su najbitniji za njihov kvart i što treba napraviti u njihovoj ulici. – rekao je Alen Kišić.

Prema Kišićevim riječima, Varaždince najviše zanima kvalitetno obrazovanje njihove djece, poboljšanje uvjeta u dječjim vrtićima i kako podići plaće radnicima s varaždinskog područja. Ocijenio je da su građani pozitivno dočekali prijedlog da se cijena vrtića smanji za 150 kuna. Isto tako – veli Kišić – građani zlatne dobi su zadovoljni što će se od sad voziti gradskim autobusima za simboličnih 30 kuna godišnje. Isto zadovoljstvo, prema priopćenju, iskazali su i oni koji se bave sportom. Na kraju priopćenja stoji da će se uskoro održati i drugi krug tribina, gdje će se ponovo razgovarati o programu, a građanima će se predstaviti i kandidati s liste za Gradsko vijeće.

Objavljeno: 22.04.2017., evarazdin.hr