Izbori za predsjednika i članove organa Gradske organizacije SDP-a Varaždin

Aktualno 8. studenoga 2017

Poštovane kolegice i kolege, Gradski odbor SDP- Varaždin je raspisao unutarstranačke izbore. U nastavku ovdje donosimo tekst odluke o raspisivanju izbora za predsjednika/icu i članove/ice organa Gradske organizacije SDP-a Varaždin, sazivanju Izborne konvencije i određivanju članova/ica Gradske izborne komisije.
Izbori za predsjednika i članove/ice organa i konvencija (na kojoj ćemo birati i delegate za konvenciju SDP-a Hrvatske) će se održati 26.11.2017., a eventualni drug krug izbora za predsjednika/icu je predviđen za 3.12.2017.
Uz Odluku, ovdje su i obrasci za prijavu kandidature, te obrazac za skupljanje potpisa (potreban samo onima koji se kandidiraju za predsjednika/icu – minimalno 50 potpisa). Završni rok za predaju kandidatura je 15.11. u 23.59 h.
Pozivam vas da pratite ovu stranicu jer ćemo na njoj objavljivati sve informacije bitne u unutarstranačkom izbornom postupku. Isto tako, po okončanju kandidacijskog postupka svim članovima i članicama poslat ćemo pismenim putem sve potrebno za izbore, te za konvenciju.
S poštovanjem, Alen Kišić