Humanitarna akcija Foruma mladih i Foruma žena za obitelji nastradale u eksploziji u Varaždinskim Toplicama

Aktualno 27. studenoga 2016

Članovi Gradske i Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin ove su se subote pridružili svojim kolegicama iz Gradske organizacije Socijaldemokratskog foruma žena Ludbreg i u Varaždinu organizirali humanitarnu akciju prikupljanja donacija za obitelji nastradale u nedavnoj eksploziji u Varaždinskim Toplicama.

Za tu prigodu ludbreške forumašice pripremile su i ručno rađene božićne aranžmane za sve građane, koji su se svojim donacijama uključili u ovu akciju. Akcija Foruma održana je na varaždinskom placu.

Građani su nam uvijek na prvom mjestu!

Akciji se pridružio i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Alen Kišić, koji se pritom i zahvalio svim građanima na prikupljenim donacijama. Također, pohvalio je i inicijativu oba Foruma da u suradnji i organizaciji ovakve i sličnih akcija diljem županije potpomažu našim unesrećenim sugrađanima.

“Iako se ovih dana u SDP-u održavaju unutarstranački izbori, a danas se održava i drugi krug izbora za novog predsjednika SDP-a, svojim aktivnostima želimo pokazati da su nam naši sugrađani uvijek na prvom mjestu.” – poručile su tom prilikom okupljene forumašice i forumaši.