Varaždinski forumaši posjetili udrugu SPAS

Aktualno 20. studenoga 2016

Iako su ove subote u SDP-u održani unutarstranački izbori, članovi Gradske organizacije Foruma mladih pridružili su se svojim županijskim kolegama i odlučili subotnje jutro iskoristiti za posjetu udruzi SPAS.
Predvođeni predsjednikom Županijske organizacije Foruma mladih Lukom Zrinskim, mladi su forumaši udruzi donijeli donacije, koje su prikupljanje zadnjih nekoliko tjedana u brojnim organizacijama Foruma mladih u županiji. Udruzi je dostavljeno oko 300 kg hrane za životinje te velika količina starih novina i ostalih potrepština za štičenike udruge.
“Drago mi je da su se brojni naši sugrađani uključili u ovu akciju i pomogli nam prikupiti donacije, koje su udruzi SPAS i više nego potrebne.” – rekao je tom prigodom predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih i županijski vijećnik Luka Zrinski.

Hvale vrijedna inicijativa

Akciji Foruma mladih priključio se i zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić, koji je tom prigodom pohvalio inicijativu forumaša za organizacijom ovakve akcije te pozvao sve ljude dobre volje da i oni svojim donacijama potpomognu rad udruge SPAS, koja već dugi niz godina brine za napuštene životinje na prostoru Varaždinske županije.