Članovi Foruma mladih prikupljali donacije za udrugu SPAS

Aktualno 29. listopada 2016

Ove subote 29. listopada, članice i članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin pridružili su se akciji svojih županijskih kolega i organizirali akciju prikupljanja donacija za udrugu SPAS i štićenike udruge.

Akcija je održana na Franjevačkom trgu, a u manje od 2 sata, varaždinski su forumaši sakupili preko 100 kg hrane za životinje te velike količine starih novina, deka, odjeće i ostalih potrepština za napuštene životinje iz udruge.

“Ova akcija pokazuje koliko su ljudi u svakom trenutku spremni uzeti od sebe i pomoći onima, koji si nažalost sami ne mogu pomoći. Zahvaljujemo se svim našim sugrađanima, jer pokazali su svoje veliko srce i pomogli nam da sakupimo veliku količinu svih potrebština, koje su potrebne životinjama za koje članovi udruge SPAS brinu.” – poručili su varaždinski forumaši.

Osim članova Foruma mladih, akciji su se pridružili i brojni članovi SDP-a, a varaždinske forumaše posjetili su i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i zamjenik župana Alen Kišić i predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski.